ေဆးပညာရွင္မ်ား၏ ေလ့လာေတြ႕ရွိခ်က္အရ သလဲသီးအား စားသံုးျခင္းျဖင့္ အမ်ိဳးသမီးမ်ားတြင္ရင္သားကင္ဆာျဖစ္ပြားႏႈန္းကိုေလွ်ာ့ခ်ႏိုင္သည္ဟု ေအအက္ဖ္ပီသတင္းဌာနက ေဖာ္ျပသည္။
အေမရိကန္ႏိုင္ငံ ကယ္လီဖုိးနီးယားျပည္နယ္ရွိ သုေတသီမ်ား၏ေလ့လာမႈအရ
သလဲသီးတြင္ပါ၀င္ေသာ ဓာတ္ပစၥည္းမ်ားသည္ ကင္ဆာဆဲလ္မ်ားကို
တားျမစ္ႏုိင္႐ံုသာမက အသစ္ျဖစ္ေပၚလာႏိုင္ေသာ ဆဲလ္မ်ားကိုလည္း
ကာကြယ္ေပးႏုိင္သည္ဟု သိရသည္။
သုေတသီမ်ားက
သလဲသီးတြင္ပါ၀င္ေသာ ဓာတ္ေပါင္းသစ္မ်ားအား ေတြ႕ရွိထားၿပီး
ထိုဓာတ္ေပါင္းသစ္မ်ားကို ကင္ဆာေရာဂါတိုက္ဖ်က္သည့္ေဆး၀ါးအျဖစ္
သံုးစြဲသြားရန္ ထပ္မံထုတ္လုပ္သြားမည္ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
No comments:
Post a Comment