Saturday, January 12, 2013

@... သလဲသီး ...@

          ေဆးပညာရွင္မ်ား၏ ေလ့လာေတြ႕ရွိခ်က္အရ သလဲသီးအား စားသံုးျခင္းျဖင့္ အမ်ိဳးသမီးမ်ားတြင္ရင္သားကင္ဆာျဖစ္ပြားႏႈန္းကိုေလွ်ာ့ခ်ႏိုင္သည္ဟု ေအအက္ဖ္ပီသတင္းဌာနက ေဖာ္ျပသည္။       
          အေမရိကန္ႏိုင္ငံ ကယ္လီဖုိးနီးယားျပည္နယ္ရွိ သုေတသီမ်ား၏ေလ့လာမႈအရ သလဲသီးတြင္ပါ၀င္ေသာ ဓာတ္ပစၥည္းမ်ားသည္ ကင္ဆာဆဲလ္မ်ားကို တားျမစ္ႏုိင္႐ံုသာမက အသစ္ျဖစ္ေပၚလာႏိုင္ေသာ ဆဲလ္မ်ားကိုလည္း ကာကြယ္ေပးႏုိင္သည္ဟု သိရသည္။
         သုေတသီမ်ားက သလဲသီးတြင္ပါ၀င္ေသာ ဓာတ္ေပါင္းသစ္မ်ားအား ေတြ႕ရွိထားၿပီး ထိုဓာတ္ေပါင္းသစ္မ်ားကို ကင္ဆာေရာဂါတိုက္ဖ်က္သည့္ေဆး၀ါးအျဖစ္ သံုးစြဲသြားရန္ ထပ္မံထုတ္လုပ္သြားမည္ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။

No comments:

Post a Comment