ကီ၀ီသီးႏွင့္ေရွာက္သီးကို ပံုမွန္စားသံုးလွ်င္
အသားအေရကိုပိုမုိၾကည္လင္လာေစႏုိင္ေၾကာင္း ၿဗိတိသွ် အာဟာရသုေတသီ လီဆာဒေရယာက ေဒလီေမးလ္သတင္းစာသုိ႔
ေျပာၾကားခဲ့သည္။
ေရွာက္သီးသည္ အသည္းႏွင့္ေက်ာက္ကပ္မ်ားကို
သန္႔စင္ေပးသျဖင့္ စားသံုးသူ၏ ကိုယ္တြင္းစနစ္ကို သန္႔ရွင္းေစသည္။ ကီ၀ီသီးသည္လည္း အလားတူပင္
အာနိသင္ရွိရာ ယင္းအသီးတစ္မ်ိဳးစီကို တစ္လွည့္စီျဖစ္ေစ၊ ႏွစ္မ်ိဳးလံုးကို ေရာေႏွာ၍ျဖစ္ေစ
စားသံုးပါက ကိုယ္တြင္းစနစ္ ေမာင္းႏွင္မႈအားေကာင္းလာေစေၾကာင္း လီဆာဒေရယာက ရွင္းျပသည္။
ကိုယ္တြင္းစနစ္ေကာင္းမြန္ျခင္း၏ အက်ိဳးဆက္အျဖစ္ အသားအေရကို ပိုမိုၾကည္လင္လာေစျခင္းျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
No comments:
Post a Comment